Bliv deltidsbrandmand eller frivillig

Ønsker du at være en del af Vejle Brandvæsen? Så har du flere muligheder at vælge imellem.

Bliv deltidsbrandmand

Vejle Brandvæsen består af fem stationer, som alle har deltidsstyrker tilknyttet. Har du et ønske om at blive del af et fællesskab? Bor eller arbejder du nær en brandstation? Kan du være omklædt og i brandbilen på 5 minutter? Og brænder du for at gøre en forskel? Så har du muligheden for at indgå i vores deltidsstyrker på en af de fem brandstationer. 

Du kan blive klogere på, hvad jobbet går ud på, hvad det kræver at blive brandmand og se ledige stillinger, hvis du klikker på linket blivbrandmandnu.dk. 

Indgang_VejleBrandvæsen

Bliv frivillig

Vejle Brandvæsen har en frivilligenhed tilknyttet, som er en vigtig del af kommunens brandvæsen. Når du er en del af frivilligenheden, leverer du vigtige kompetencer til brandvæsnet, men det betyder ikke, at du nødvendigvis er uddannet brandmand. Vi arbejder ud fra, at  frivilligenheden har fire specialer:

  • Klima

  • Forplejning

  • Førstehjælp

Ønsker du mere information om vores frivilligenhed, kan du udfylde vores kontaktformular.

Som virksomhed; lad medarbejderen løbe

Som virksomhedsejer kan du være med til at sikre det Danmark, som vi kender i dag. Det gør du ved at have en deltidsbrandmand ansat, som løber, når alarmen lyder. Er du i tvivl, om det er en god ide at lade dine medarbejdere hjælpe de danske beredskaber? Så kan du i videoen høre andre virksomheder med deltidsbrandmænd ansat, hvad de oplever af fordele.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os til en snak om fordelene ved at have en brandmand blandt dine ansatte.

Autosprøjte på havnen ved Fjordenhus
Brandmand klipper i bil
Brandmand sprøjter vand
Glade brandfolk foran stigevogn
Glade brandfolk foran autosprøjte